Sammenristningstur til Lyngmo

50 spente førsteklassinger ble søndag formiddag satt på bussen til Lyngmo for å ristes litt sammen rett og slett.

Vi kom fram til Lyngmo 15:30 og da var det å få flytta både seg selv og bagasjen til rommet sitt. Etter romfordeling, boller, saft og litt drøs var det tid for sporlek på området. Elevene ble delt inn i grupper og fordelt ut på de ulike postene. Bl.a. Kims lek, mimelek, mexikansk straffe, dikte sang, idealtid, mm. Etter sporleken skulle det bli godt med litt grillmat. Johannes, selvutnevnt grillmeister, sto for grilling av burgere, ostepølser og vanlige grillpølser.

Etter grillinga var det tid for en liten samling med kåring av vinner av sporleken og litt underholdning. Underholdningen besto av en konkurranse type jentene mot guttene, der man skulle komme med fem ulike talent som de andre ikke kan. Jentene stakk av med seieren og fikk seg noen poser med twist. Så var det litt tid til å gjøre det en ville før romtid og leggetid.

Morgenen etter var det tidlig vekking til frokost, deretter pedagogisk aktivitet med barbiedukke og en haug med strikker. Så var det tid for frivillige aktivitet med kano, fotball, bordtennis, airhockey, ringleker, drøs, mm. Så kom busssen for å hente oss tilbake til Balestrand.
Takk for en bra og hyggelig tur!