Påbygg om møteuka

Har elevene i 3på tenkt seg på kveldsmøter denne uka?

Vi stakk innom lesesalen for å høre hva noen av eleven i 3på tenkte om møteuka.

Amalie, Maria og Margrethe forteller at de pendler med buss til skolen fra Leikanger. Dermed så er tanken på å skulle returnere over Sognefjorden på kvelden, naturligvis ikke så fristende.

Ole Gunnar og Stian bor på internatet. Ole Gunnar spilte piano under tirsdagens møte. Og på lørdag skal han bidra med en andakt. Stian har fått med seg at det er møter på kveldene, men de første kveldene har han ikke prioritert dette. Kanskje han tar turen innom en av de kommende kveldene, sier han.

På det siste bordet finner vi Arnis, Thomas og Thor Isak. Thomas vurderer å ta turen på kveldens møte, mens Arnis pendler til skolen fra andre siden av Sognefjorden og derfor er tvilende til om han kommer. Thor Isak var på onsdagens møte og sier han nok kommer til å komme på flere av møtene gjennom uka. På tirsdagens møte spilte han dessuten gitar i bandet som ledet fellessangene.

Vi ønsker alle, både 3på-elevene og alle andre, velkommen til de gjenværende møtene i møteuka!

Tekst/foto: RE