Lanzarote

1ID og 2ID har vært på treningsleir en uke i Lanzarote, og her står det litt om hver solfylte dag!

Natt til fredag var det en gjeng trøtte og spente elever som satt seg på bussen fra Sygna. Målet? Treningsleir på Club La Santa på Lanzarote! Etter timevis med buss, fly og buss igjen var vi endelig nede i varmen. Første kveld gikk til innsjekking, lyn-omvisning og en deilig middag i hotellets restaurant.

På lørdag var vi tidlig i gang med mye gøy på programmet. Elevene fikk prøve seg i livredning, svømming, squash og mountainbiking. En gjeng av guttene i 2ID representerte oss også i en fotballturnering på kvelden, det endte med seier og en svært god avslutning på en bra dag.

I dag, søndag, har ikke vært dårligere. Dagen har bestått av svømming for 1ID, tennis, beachvolley og diverse valgfrie gruppetimer. Vi har det bra her nede og stemningen er god!

Vi koser oss fortsatt her på Lanzarote, og har gjort mye siden forrige oppdatering.

På mandag hadde vi fullt program og dagen startet med svømming for 1ID. Etterfulgt av valgfrie gruppetimer, vannpolo for breddeidrett og fotball for de som går toppidrett, soling og bading. Kl 15 hadde vi felles gruppetime for hele gjengen – en morsom og BLYTUNG bodypump. Med en entusiastisk instruktør fikk vi virkelig kjørt oss. Med såre og stive muskler var det ingenting som passet bedre enn en Stretch and relax time etterpå.

Tirsdag ble en restitusjonsdag for gjengen her på Lanzarote. Valgfri tur til Arrecife stod på programmet, og halve gjengen reiste hit. John Sverre stod for ufrivillig guidet tur i forsøk på å finne en sportsbutikk. Butikken ble funnet – og penger ble brukt. Latskap stod derimot ikke på planen, ei heller for restitusjonsdagen. Elevene var på diverse gruppetimer på ettermiddagen.

I dag, onsdag, har vi hatt svømming, fotball, felles lunsj og landeveissykling. Gjengen la bak seg alt fra to til fem mil. Turen gikk til landsbyen Yaiza. Ellers går dagene i soling, bading og god mat!

Uka vår på Lanzarote måtte også ta slutt, og nå er vi tilbake i Balestrand. Her er litt om hva vi gjorde de to siste dagene!

Torsdags morgen startet som vanlig med en fantastisk frokostbuffé og morgensamling på La Santa. Denne dagen var nok litt mer nervepirrende enn de andre. Den startet med svømmetest for 1ID, i tillegg til at 2ID hadde test i livredning. Etter lunsj var det duket for multisport konkurranse. Her ble elevene delt opp i lag og konkurrerte i noe av det de hadde drevet med tidligere i uken. Landeveissykling, basketball, svømming, løping, jogging og tennisballkasting. Det hele ble avsluttet med quiz på kvelden. Vinneren ble kåret, og siste kveld ble avsluttet.

Fredag hadde 2ID svømmetest, ellers var dagen ganske fri og Jonas slo Vegard i squash. Vi reiste fra Club La Santa 13:30 og var tilbake på Sygna 05:15 etter en lang og slitsom reise.

Takk for turen!

Tekst: LGK/JH