Hvem kan slå Johannes og Marius?

Det viktigste er ikke å vinne, men å delta?

Det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Ofte er dette utrykket sant, men ikke denne lørdagen. Idrettslærerne Johannes og Marius hadde ligget søvnløse i flere netter. Hvordan skulle dette gå?

Gymsalen var rigget med spotlights og scene. I 14 knallharde øvelser skulle de forsvare personalets ære i en kamp mot elevene. Blant øvelsene kan vi nevne: forfølgelsesritt på trehjulssykkel, sumobryting, koppecurling, ring en venn-quiz, tauing av bil, tegnekonkurranse og mye mer.

Etter 13 av 14 øvelser hadde elevene en knapp ledelse. Begge lag kunne vinne. I den store finalen skulle kandidatene skru 4 skruer raskest mulig ut av en trestokk. Det stod om tideler, men elevene kunne til slutt slippe jubelen løs. Johannes og Marius måtte innrømme at elevene var best, i hvert fall i øvelser som «stein, saks og papir».

11 November venter revansjen i årets nattcup i fotball. Da er det ingen som klarer å slå personalet. Og vi stiller ikke opp for å delta, men for å vinne!!