Sygnahelg til Nordhordland

Torsdag etter kvelds reise elever og ansatte på sygnahelg til Nordhordland.

Etter en god natt søvn på Leknes i Solbjørgs husvogn startet vi dagen med å besøke Danielsen Frekhaug. Her stod vi på stand, informerte om Sygna i 9. og 10. klasse, samt deltok på Fellessamlingen for hele skolen med andakt og info. Det var en glede å besøke Danielsen Frekhaug.

Etter det hyggelige besøket tok vi turen til Åsane på Mc Donalds hvor vi spiste sunn og næringsrik lunsj. Senere på dagen spiste vi taco i husvognen, før vi satte kursen mot Fredagskafeen på Ostereidet. Her var vi med ungdommene, reklamerte for Sygna og hadde andakt.

Lørdag stod det «Utforske Åsane» på programmet. Vi var i Åsane i flere timer hvor noen av oss spiste pinnekjøtt på IKEA, mens andre handlet telys og kaktuser. Vi avsluttet Åsane besøket med å spise Pizza på Dolly Dimples. Denne kvelden fikk vi være med på et ungdomslag på Osterøy som heter Unge Kristne. Her hadde vi møtet med sang, åpning, andakt og informasjon. Etter møte spiste vi taco med ungdommene, lekte og hadde det hyggelig.

Søndagen startet rolig. Vi sov lenge, og spiste lang frokost. Til middag fikk vi lasagne, før vi var med på Haugland Ungdomsklubb. Her hadde vi møte med sang, åpning, andakt og info. Til tross for litt liten tid her, så var det god stemning. Vi avslutta en hyggelig Sygnahelg med å være med på Leknes Ungdomsklubb. Her hadde vi leker, samt at vi deltok på møte med sang og informasjon om Sygna.

Takk til alle som var med på å gjøre denne Sygnahelgen til en hyggelig helg. Takk til elever og ansatte som var med (Jon Vegard, Håkon, Mariann, Marte, Trine, Solbjørg og Solveig.) Takk til Solbjørg og hennes hyggelige familie for gjestfriheten, takk til Solveig sine hyggelige foreldre som laget god middag. Takk til alle dokke som lot oss fra Sygna få komme på besøk. Håper vi treffer noen av dokke igjen her på Sygna:-)

SH