Duell

Personalet utfordret elevene til fotballkamp. Hvordan gikk det?

På Kreklingen stadion ble det utkjempet en batalje mellom elever og personale på lørdagsettermiddagen. Personalet så på seg selv som favoritter, med 2017-oppgjøret friskt i minnet.

Elevlaget, med Benjamin i 2ID som spillende trener, må tydeligvis ha gjort hjemmeleksen. Tross personal-ledelse tre minutter før kampslutt, klarte elevene å utlikne 11-9-ledelsen. På stillingen 11-11 ble det derfor nødvendig å avgjøre kampen ved hjelp av straffespark. Igjen følte nok personalet at dette var innen rekkevidde, takket være lang erfaring, men et ublidt møte med prestasjonsangst og straffenerver, gjorde sitt til at skuddene fra personalet endte i buskas på siden av målet, over tverrliggeren og i andre ufarlige retninger...

Dermed, gratulerer til elevlaget med en hardt tilkjempet og fortjent seier!

Tekst/bilde: RE/MÅR