Besøk

Studenter fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole er på besøk.

For de som vil studere teologi og kristendom finnes det et meget godt alternativ i Oslo. Tidligere Sygna-elev Karsten Tollheim og to medstudenter fra høgskolen bidro på torsdagsmøtet. Karsten holdt en andakt som belyste temaet Guds hellighet med utgangspunkt i Jesaja-boken i Det gamle testamentet. De går alle førsteåret på bachelor-studiet i teologi. På spørsmålet om hva som gjør Fjellhaug, ved Sinsenkrysset i Oslo, til et godt studiested, satt lovordene løst:

- Dyktige lærere, som er veldig lett tilgjengelige, med åpne kontordører...

- Miljøet blant studentene er godt. Og så er det jo flott å studere i Oslo!

- Når man studerer teologi ved Fjellhaug, så blir man samtidig tryggere i troen. Valget av gode pensumbøker i kombinasjon med troende lærere er en viktig faktor.

Vi ønsker dem lykke til med studiene, og hvem vet om de ikke får selskap av noen Sygna-elever med interesse for teologi til høsten.

Tekst/foto: RE