5 på møte

19. september 2013 fjern | endre | slett

Denne uka er det møteuke med Jan Helge Aarseth fra Fjelltun Bibelskole. Oppmøte har vært veldig bra, med 60-80 stk på hvert møte. Jeg har spurt noen elever om hva de sitter igjen med etter møtene så langt!

1. Hvilke forventninger hadde du i forkant av møteuka?

2. Hva sitter du mest igjen med etter tre av fem møter?

3. Hva brenner du mest for, på det åndelige planet?

Karsten (1ID)

1. At det skulle være gode taler og en koselig atmosfære. Òg bra oppmøte med folk.

2. Litt mer forståelse av Gud.

3. Bønn tror jeg. Selv om ikke bønn alltid oppfylles slik du vil det, så hører Gud det, og han vet hva du tenker på. 

Hanna Kristina (2BU)

1. At jeg skulle få åndelig påfyll og få tid til å gå på møte, lese mer i Bibelen og få lære mer om Jesus. Tilbringe tid med han.

2. En god opplevelse, og bibelverset som er temaet for hele uka "Jeg vet at min gjenløser lever" Job 19,25. 

3. Jeg brenner mest for at andre skal se hvor stor Gud vi har, og at hva Jesus har gjort for hver enkelt av oss. At han elsker hver enkelt like mye.

Jakob (2ID)

1. Gode møter og interessante tema - høre viktige ord fra Bibelen. Og lære nye ting innenfor kristendommen som jeg ikke har tenkt på før.

2. Han er veldig flink til å snakke, jeg liker at han bruker videoer og musikk for å forkynne budskapet. Da er det lettere å følge med, og jeg synes det er veldig interessant å høre på.

3. At alle skal få høre det kristne budskapet, før de tar et selvstendig valg. Slik at alle mennesker skal få mulighet til å bli frelst.

Elisabeth (3PÅ)

1. Om å lære noe nytt! Få høre bibelhistorier og bibelvers fra en annen side, og se en annen vinkling på det. Og det å komme til et godt fellesskap og synge i lag.

2. Historien om da familien og vennene til Job snudde ryggen til han, og at uansett hva som skjer i livet så vender iallefall ikke Jesus ryggen til deg. At han er tilgjengelig 24 timer i døgner, syv dager i uka.

3. Jeg synes misjonsarbeid er utrolig viktig, jeg må si at jeg elsker det. Det er så godt å se hvor stor betydning det har og forskjellen det gjør.

Marie (3PÅ)

1. Jeg hadde egentlig ikke så mange forventninger. Jeg visste ikke hva temaet var på forhånd, så jeg tenkte det kom til å bli en vanlig møteuke, 

2. Det må være at uansett hvor mye feil og dumme ting vi gjør i livet, så er alltid Jesus der, og han snur aldri ryggen til oss.

3. At folk som ikke har hørt om Jesus skal få høre om han, og at de som har hørt om han, skal forstå hvor stor han er.